Moció per recuperar el passeig marítim entre Premià i Vilassar

Aquest mes de juny els dos grups municipals presentaran la mateixa moció
als plens de Premià de Mar i Vilassar de Mar, on es demanarà arranjar el camí
paral·lel al tren per convertir-lo en un passeig per a vianants i ciclistes.


Crida Premianenca i la CUP de Vilassar de Mar engeguen aquest mes de juny una campanya a favor de la recuperació del camí marítim entre les dues poblacions.
La campanya pretén sensibilitzar la població de la necessitat d'arranjar aquest camí arran de mar i convertir-lo en un vial senyalitzat per anar-hi a peu i amb bicicleta. Les dues formacions han dissenyat una campanya gràfica amb cartells creats per la dissenyadora premianenca Esther Méndez on s’hi poden veure dos personatges que volen estar units.
La campanya comptarà també amb una acció que consistirà en marcar els metres que manquen per finalitzar el passeig a una i altra població; i en l’espai on actualment no hi ha ni camí ni passeig, s'hi clavaran estaques amb el cartell reivindicatiu.
El punt àlgid de la campanya serà quan, a nivell institucional, els dos grups municipals presentaran als respectius plens una moció demanant que s'iniciïn els treballs de recuperació d'aquest espai natural de connexió entre ambdues viles. A Premià de Mar es presentarà el dimecres 18 de juny, i a Vilassar de Mar, el dijous 19.
Amb tot, Crida Premianenca i la CUP de Vilassar de Mar pretenen reobrir el debat sobre la necessitat de poder recuperar i conservar aquest espai natural, tant pel seu valor mediambiental com per les possibilitats de comunicació i d'esbarjo que ofereix, ja sigui per passejar, practicar esport o desplaçar-se entre poblacions.