Notícies de Vilassar de Mar

Aquest dijous 3 de desembre tindrà lloc a les 20h la presentació del llibre "La Maternitat d'Elna" a càrrec de la seva autora Assumpta Montellà i Carlos al Casal Popular Atzari de Vilassar de Mar (Passeig dels Pins s/n Vilassar de Mar).

Disculpin les molèsties, però ens estan assassinant! Totes hem llegit els titulars dels principals diaris, ells asseguren que “morim en mans de les nostres parelles o exparelles”, asseguren que la “víctima” no havia denunciat al seu company i que els veïns al·legaven sorpresos que “era un bon home”.

Us convidem a l'acte del diumenge 23 de novembre a les 18h, sala petita de l'Ateneu. Explicarem com, entre d'altres, l'absorció del deute de la SA Municipal deixa Vilassar en una greu situació economica.
Crida Premianenca i la CUP de Vilassar de Mar inicien una campanya per a la recuperació del passeig marítim entre Premià i Vilassar de Mar
Aprofita el canvi puntual d’un article del Reglament Orgànic Municipal (ROM)
Pel clima de desconfiància entre la població, per incrementar la transparència, perquè el dret a la informació és un dret reconegut per llei... la CUP proposa al Ple una sèrie d'acords
La COS i la CUP de Vilassar de Mar denunciem tot un seguit d'irregularitats laborals comeses per la gerència del Centre Cívic.
Per què a la Pública? Raons socials. Raons individuals
L'equip de govern ha de buscar propostes alternatives
La publicació està vinculada a la Jornada que la CUP celebrarà el dissabte 22 de febrer a les Cotxeres de Sants.

Pàgines